Psychologie coaching op maat

Voor psychologie coaching kun je terecht bij Mental & Physical Health in Amsterdam. Wij benaderen jouw hulpvraag vanuit een integraal perspectief. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar dus ook continu. In onze psychologie coaching houden we hier rekening mee en nemen we alle factoren mee.

Lichamelijke interventies voor verbetering van mentale gezondheid

Dit houdt in dat we bijvoorbeeld beweging, voeding en ontspanning gebruiken om het mentale welzijn te verbeteren. Daarnaast kunnen mentale training, het veranderen van de mindset en mindfulness ook helpen om de lichamelijke gezondheid te verbeteren.

Een plan op maat voor jouw situatie en hulpvraag

Elke situatie is anders en elke hulpvraag is uniek. Daarom brengen we eerst jouw persoonlijke situatie in kaart. Op basis daarvan wordt een plan op maat gemaakt. Hierdoor wordt jouw psychologie coaching een traject op maat en een benadering waar jij je prettig bij voelt. Beweging, voeding en ontspanning vormen een grote rol in de behandeling.

Verschillende specialisaties

Psychologie coachingJe kunt bij Mental & Physical Health terecht met verschillende hulpvragen. Zo kunnen we je helpen met de mentale kant van je revalidatie en kun je bij ons terecht als je kampt met overgewicht of obesitas en gerelateerde problemen. Daarnaast is één van onze specialisaties hulp bij stress gerelateerde klachten en burn-out verschijnselen.

Wil je meer informatie over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer. Ook als je direct een afspraak wilt maken voor een kennismakingsgesprek kun je contact met ons opnemen via telefoon, mail of het contactformulier.

   Maak een afspraak